Diane Vander Elst legt eed af als gemeenteraadslid

Diane Vander Elst legt eed af als gemeenteraadslid

Op de gemeenteraad van 28 juni legde Diane Vander Elst de eed af als gemeenteraadslid. Ze vervangt Ken Geyns die naar Leuven verhuisde en dus niet meer in de mogelijkheid verkeert om in de Bertemse gemeenteraad te zetelen.
Ken Geyns was het jongste gemeenteraadslid van Bertem.
“Ik ben inderdaad ondertussen naar Leuven verhuisd en vind het jammer uit de gemeenteraad te moeten stappen, maar dat zijn nu eenmaal de consequenties. Ik heb tijdens de voorbije drie en half jaar heel veel geleerd op de vergaderingen van onze groep Gemeentebelangen – Open Vld en ben alle collega-mandatarissen bijzonder dankbaar voor de zeer goede samenwerking. Ik vertrek ook niet helemaal uit Bertem, want zal me, zij het vanaf nu eerder achter de schermen, nog verder politiek inzetten. Welke rol ik daarin zal spelen, is nog niet helemaal duidelijk, maar ik zal mijn geliefde Bertem niet loslaten.”
Diane Vander Elst heeft ondertussen de eed afgelegd als nieuw gemeenteraadslid. Ze is momenteel OCMW-raadslid en zal daar in het najaar vervangen worden door Robert Verdeyen. Diane is 49 jaar, gehuwd en moeder van twee kinderen en afkomstig uit het gehucht Sint-Verona waar ze een zaak heeft als zelfstandig kapster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *