Nieuws

Fier op Bertem

Goed gedaan, Kim!

Kim was vorige zondag kandidaat op de Vlaamse lijst en heeft het uitstekend gedaan! Kim is één van de vele jongeren die er mee voor gezorgd heeft dat wij op 14 oktober 2018 in Bertem een schitterende overwinning behaalden. Nu doet ze het opnieuw. En wel met 1904 voorkeurstemmen! Proficiat, Kim!

Nieuwe kleuterspeeltuin Leefdaal

Op zaterdag 25 mei om 14 uur werd de nieuwe speeltuin aan de Gemeentelijke Basisschool van Leefdaal officieel geopend. Nadien werd er een receptie op kindermaat georganiseerd door het gemeentebestuur. En tot 18 uur stond spelen centraal tijdens de Speldag van de school. Vanaf nu kan elk kind tussen 2 en 7 jaar ook buiten…
Lees verder

Bertem Buiten Gewoon 2019 – deel 2

De 2de tentoonstelling van Bertem Buiten Gewoon 2019 werd geopend op 24 mei. De kunstenaars zijn Kristin De Maesschalck, Jo Maes, Anny Vancampenhout, Jeannine Felix en Veerle Arys. De tentoonstelling loopt van 24 mei tot en met 16 augustus in het gemeentehuis van Bertem, Tervuurstesteenweg 178 te Bertem.

Eetdagen 2019

De burgemeester en leden van het kartel GEMEENTEBELANGEN – Open Vld nodigen u uit op hun eetdagen op zaterdag 4 mei 2019 van 17.30 tot 22 uur en op zondag 5 mei 2019 van 11.30 tot 15 uur in De Cerkel, Tervuursesteenweg 164 in Bertem.

Alweer volle zaal op Nieuwjaarsdrink van het Kartel

De Bertemse burgemeester en de schepenen van Gemeentebelangen-Open Vld kunnen nagenieten van een succesvolle Nieuwjaarsdrink. Sinds de burgemeesterswissel op 1 januari 2016 organiseren onze burgemeester en de schepenen van Gemeentebelangen-Open Vld jaarlijks hun Nieuwjaarsdrink. Ook dit jaar was het een succes! Vele dorpsgenoten en sympathisanten kwamen meeklinken op het nieuwe jaar en het mooie verkiezingsresultaat.

Gemeenteraad Bertem geïnstalleerd

De nieuwe gemeenteraad werd op 2 januari 2019 officieel geïnstalleerd, met acht zetels voor Gemeentebelangen-Open Vld, zes voor CD&V, drie voor N-VA, twee voor SP.A en twee voor Groen. Onze groep, Gemeentebelangen-Open Vld, ging er met 7 % op vooruit en blijft met voorsprong de grootste partij van onze gemeente. Wij willen onze 2.396 kiezers…
Lees verder